lørdag den 9. juni 2012

TOMAT-RABARBER CHUTNEY





Opskriften

3,5 dl hakket tomat
1,5 stk. rød løg
2-3 tsk. revet ingefær
2 fed hvidløg
½ dl lys sukker
½ dl mørk sukker
½ dl æble eddike
½ dl hindbær eddike
½ dl vand
½ stk. chili
1 håndfulde hakket mandler
lidt salt
ca 12 blade solbær salvie

2,5 dl rabarber

Kom alle ingredienser undtagen rabarber i en stor gryde, bring det hele i kog og skrue ned på lave varme. læg låg på og lade det simrer i 30-40 min, rør jævnligt så det ikke brander på.
Når konsistensen er marmelade agtig, rør rabarber i og lad dem koge med i ca 5 min.
Inden det kommes på glas rør atamon i chutneyen og skyld glasene.
Hvis det står køligt kan chutneyen holde sig i utrolig lang tid.
God fornøjelse.


1 kommentar:

  1. Så er første glas tømt Hammer... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Spiste det til pitabrød, grilpølsen og i tortillaen.... MUMS

    SvarSlet